Christiania Spigerverk har fått ny eier

Simpson Strong-Tie har kjøpt Christiania Spigerverk.
Simpson Strong-Tie® er et internasjonalt kjent og anerkjent merkenavn som er veletablert i hele verden, særlig i Europa, der konsernet har flere fabrikker.

Publisert  Skriv ut artikkel
Christiania Spigerverk har fått ny eier

I januar 2017 ble Christiania Spigerverk AS en del av Simpson Strong-Tie, som er en internasjonal byggevareprodusent lokalisert i California. Simpson Strong-Tie har også en rekke fabrikker over store deler av Europa.

Simpson Strong-Tie ble grunnlagt i 1956 og har etablert seg som markedsleder på bygningsbeslag til ulike formål som, tre-til-tre, tre-til-stål og tre-til-betong.
Selskapet har som formål å bidra til at kundene lykkes, ved å tilby bransjens mest komplette utvalg av dokumenterte bygningsbeslag.

Innovasjon er viktig for Simpson Strong-Tie. Det er investert store summer i laboratorier og teststasjoner i flere europeiske land, for å lede utviklingen av nye og mer effektive løsninger for bransjen.
Med markedets bredeste sortiment på lager, løses kundenes behov på en effektiv måte.

I mer enn 160 år har vi i Christiania Spigerverk hatt konstant fokus på å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Gjennom disse årene har vi hatt gleden av å være en viktig bidragsyter til byggingen av landet.

Det at vi nå er en del av en markedsleder innen løsninger for bygg med fabrikker og avdelinger i Europa, er et stort fremskritt for Christiania Spigerverk. Dette gjør oss i stand til å levere den største bredden av CE merkede bygningsbeslag på markedet.

For våre kunder betyr dette at det åpner seg nye muligheter ved å ha tilgang til et bredere sortiment på festemidler og bygningsbeslag.
Som produsent har vi mulighet til å tilpasse bygningsbeslag etter kundens ønske.

Skrusystemet Quik Drive vil også være en del av vårt sortiment.

Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid og vi styrker med dette vårt mål om å levere kvalitetsprodukter til byggebransjen.

Vi vil yte vårt beste for å være din foretrukne leverandør.

 

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

 

Christiania Spigerverk AS
Gullhaugveien 7
PB 4397 Nydalen
0402 Oslo
Tlf: 22021300
www.spigerverket.no